Сторінка 2 – Відгуки - Sundance, суперконцентрована ашваганда, 920 мг, 60 капсул зі швидким вивільненням (460 мг у капсулі) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 28.03.2024
158
0
0
4
Iyad
Срібло
Опубліковано 23.03.2024
170
0
1
3
Опубліковано 16.01.2024
124
0
0
1
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська
Опубліковано 29.03.2024
3
0
0
3
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Японська

Після видалення яєчників у мене почалися припливи, прискорене серцебиття, жорсткі плечі та запаморочення. У лікарні мені призначили лініменти та ін’єкції для полегшення симптомів, але ефект став занадто сильним і викликав нерегулярні кровотечі, тому, коли я припинив прийом рецептів, симптоми повернулися. Мої припливи були особливо сильними, і хоча мені призначили китайську фітотеку, жодна з них не була ефективною. Якщо китайська медицина не працювала, я звертався до трав. Провівши деякі дослідження та прочитавши відгуки, я натрапив на маку, чорний гош і ашвагандху. У мене виникають припливи, коли я приймаю три за один раз, але я відчуваю, що інтенсивність зменшилася з 10 до 4. Після цього вирішила пробувати по одному виду, враховуючи навантаження на шлунок, подивлюся, як піде. Сподіваюся, було б дивно, якби ашваганда сама по собі була ефективною.